Restaurangen

Image module

Familjens Deli & Catering

2013 blev vi kära i en hörnlokal på Geijersgatan i Luthagen och bestämde oss då för att starta Familjens Deli & Catering. Vi är Therese & Peter, vi är gifta och har 4 barn, båda två har lång erfarenhet inom restaurang i alla dess former.

2017 var det dags att starta ett nytt kapitel, med sorg i hjärtat lämnade vi Luthagen, styrde mot Almunge och Grönlunds golfrestaurang. Efter tre roliga år med massor av härliga minnen, lämnar vi nu Almunge och flytten går till Bälinge och Edenhof Golfrestaurang.

Efter två spännande och roliga år på fantastiska Edenhof, där vi trivts otroligt bra både med personalen och medlemmarna flyttar Familjens hem till Björklinge och in i Röde Orms gamla lokaler.

Detta blir en ny utmaning för oss men det känns så otroligt kul att äntligen få skapa vårt eget och att få vara med och återskapa liv i Björklinge centrum

Välkomna till oss!!

Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module

Konferens hos Familjens Deli

Mer info om olika paket kommer inom kort
Image module

Recensioner från våra kunder

5,0 av 5 på Facebook
Toppenmat! Beställde två stora smörgåstårtor (kycklingröra m parmesan och massor av gott samt en skagen med härliga räkor), allt gick åt i rasande fart och gästerna var mycket, mycket nöjda! Var verkligen med det där lilla extra i smak och originalitet! Toppenservice i övrigt också med beställning och leverans.
Tack för en eftermiddag med utmärkt buffe, gott grillat kött m m och inte minst ett trevligt bemötande. Vi återkommer och hoppas att det blir myskassar någon gång framöver igen. Lycka till önskar Kenneth o Birgit.
Vi vann ett presentkort med fredagsmyskasse. Smakade utsökt. Det var första men inte sista gången vi lyxar med en sån kasse. Mvh Classe o Kicki
Kan inte bli annat än 5 stjärnor!!! Vill säga tack för att ni gjorde så himla fin och god buffé till vår dotters studentmottagning. Ni bidrog till att det blev en så lyckad dag, TACK
Tack så jättemycket för en helt otrolig buffé till Leos 60- års kalas!! Helt suveränt!!! Mmmmmm Rekommenderas å det varmaste. Kram från nöjda å välmående kunder! // Anita & Leo
Utsökt mat från första till sista tugga!
Har precis njutit av vår första fredagskasse från er. Vilken fantastisk mat! Underbart alternativ till att äta ute när man bara vill vara hemma. Ska rekommendera er till alla jag känner. Och vi kommer tillbaka för fler kassar! Tack!
Fantastisk vegetarisk smörgåstårta!! Mycket uppskattad av oss och av gästerna
Älskar maten!! Och kocken vet verkligen hur man gör det lilla extra för sina gäster! Värt varenda krona att äta där!
Trots att jag äter där ofta, så har jag inte en endaste gång fått något som gjort mig besviken. Riktigt, riktigt, gott, varenda gång. Fem stjärnor
Jättegod och inspirerande lunch. Mycket vänlig och personlig service. Fantastisk fredagskasse. Definitivt ett nytt favoritställe!
Maten har alltid varit toppklass och lokalen är otroligt mysigt inredd vilket gör att man gärna stannar en liten stund extra. En personlig favorit!
Image module

#familjensdeli

Följ oss på sociala medier för mer av våra galenskaper i mat